Richting de Gouden Tijd

Afgelopen jaren zijn we vooral goed voor onszelf gaan zorgen

Innerlijk kind, ziel, helen.jpeg

We probeerden ons wat minder druk te maken over een ander. We zorgden beter voor ons eigen buik- en innerlijk kindgevoel en voor onze eigen wil, geld, basis en rusttijd. Meer (innerlijke) autoriteit en autonomie ontstonden. En in diezelfde tijd opende bij de voorlopers ook het 12 strengig DNA met de voorouderlijnen en verleden levens. Dit brengt bepaalde kwaliteiten en meer heldere zelfinzichten maar ook angsten, onverwerkte emoties en het gevoel van te kort aan geld, liefde en veiligheid via ons eigen levenssituaties, gevoel en gedrag, omhoog.

Deze negatieve ervaringen kunnen ons nog meer afgescheiden of egoïstisch hebben gemaakt en chaos in ons leven hebben veroorzaakt.  Onze psyche, het slapen en onze gezondheid reageren heden ten dage op de oude geschiedenis in ons DNA. Vaak probeert het lichaam en het hoofd de oude geschiedenis alsnog te verwerken. het kan dag en nacht voor onrust zorgen.

Stappen zetten kan ons terug zetten in zo'n oud stukje

Ook onbewuste angsten en onzekerheden uit meerdere levens en generaties versterken zich in ons. Denk aan onbewuste angsten rondom oorlog, voedsel, onderdak of regeringen en denk aan mensen niet kunnen vertrouwen. Alles kristalliseert zich bij de voorlopers steeds meer uit. Voor velen betekende deze innerlijke en vaak ook externe onrust van de afgelopen jaren meer opkomen voor zichzelf en meer - een ieder voor zich- gedrag.

Richting de Gouden Tijd

Echter dit jaar zullen de voorlopers die in buik en basis reeds genoeg van zichZelf in huis hebben kunnen halen, steeds meer positieve gedragsveranderingen laten zien. En dat zal zich de komende jaren voortzetten richting de Gouden Tijd!

Zij die reeds voldoende eigen kracht, gezag, innerlijke onafhankelijkheid, autonomie, echtheid en zelfliefde tot in de eigen basis bezitten zullen nu versneld eigen- en voorouder schaduwpatronen omzetten. Zij die dachten niet te oordelen zien nu hun eigen gedachten, zien wat het gevoel van zich niet geliefd of gewaardeerd hebben gevoeld in al die generaties met hen heeft gedaan. Gekleurde brillen en oren die daardoor ontstonden, worden doorzien. Bewustzijn en liefde worden verruimd nadat we door de eigen basis zijn heen gevallen. Integriteit zal toenemen. Net als wij-denken, wij-zorgzaamheid en wij-handelen! Voorlopers worden opener, zachtaardig, mededogend naar anderen daar waar  ze eerst (in gedachten) oordeelden, negatief praatten over elkaar of geloofden in zorgen en te korten. De voorlopers zullen de komende jaren weer guller worden en trillen op 6D. Ze zullen doorzien hoe vastgezet hun eigen meningen en standpunten ten opzichte van elkaar of van leiders waren en worden veel meer open-minded.

Voorlopers zullen zien hoe ieder eigen zwakheden heeft en goede eigenschappen

Zij zullen dat gemakkelijker accepteren van elkaar. Zo kan kan iemand constant zaken uitstellen, negatieve gedachten hebben, steeds het ergste verwachten of achter ons rug met anderen negatief over onze zwakheden spreken en een duaal onzichtbaar afgescheiden veld veroorzaken. Maar ook hele wereldregeringen, families en collega's mogen nog leren zien dat dit gedrag, schaduw, niets anders dan nog onbelicht licht en herhalende programmaknoppen van voorouderleven zijn.

Heel langzaam zullen zij verzachten voor zichzelf en elkaar

En wanneer er eenmaal genoeg van deze voorlopers zijn die open gaan omdat ze door de eigen afgescheiden basischakra, angsten en schaduw heen zijn gekomen, zal er in de samenleving een zucht van verlichting ontstaan. Geleidelijk aan zal alles meer verzachten en verlichten. Nu nog voelen we overal rondom ons en in de wereld, een gespannen en paniekerig netwerk maar dat zal harmoniseren door de 6D voorlopers-trillingen die met elkaar aansluiten. Uiteindelijk zal zo het eenheidsbewustzijn ontstaan, een leven meer in en tussen de natuur,  een leven in liefde en zonder grenzen.

Zie je hoe belangrijk JIJ bent voor de GOUDEN TIJD van VREDE?

Jij zet die nu al in beweging en uiteindelijk zal het collectief volgen!  


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin